Inhoud

Belangrijk nieuws

Hartelijk dank Jobfinders voor het helpen bij de werving en selectie van de secretaresse bij één van mijn klanten

FloDus , dat ben ikzelf!. 

Na jaren als secretaresse te hebben gewerkt (o.a. reclamebureau ,uitgeverij, Tweede Kamer), en 15 jaar ervaring bij Randstad en Jobfinders (bureau voor werving en selectie)  ben ik in 1998 voor mijzelf begonnen: een grote stap voor een kleine zelfstandige. De ervaring die ik als secretaresse heb opgedaan in combinatie met mijn werving- en selectie ervaring bij Randstad en Jobfinders zijn complementair: ik begrijp de wensen en eisen van de klant maar ik begrijp ook goed wat een kandidaat kan (en wil).

Dat ik gekozen heb voor het werken op uurbasis in plaats van een percentage van een bruto-jaarsalaris heeft voor mij, mijn klanten en mijn kandidaten grote voordelen: ik werk niet voor niets vele uren aan een opdracht, mijn klant hoeft geen percentage te betalen van het bruto jaarsalaris van een kandidaat en voor de kandidaat hoef ik de functie niet mooier voor te stellen dan hij is om de functie maar te voorzien. Een win-win-win situatie dus.

Van zowel klanten als kandidaten hoor ik vaak: "Wat is het fijn dat je zo eerlijk maar ook kritisch bent", "Wat zijn we blij dat FloDus zo persoonlijk is" en hoe fijn is het om te zien dat er veel kandidaten nog steeds werkzaam zijn bij  de klanten waar ik ze ooit geplaatst heb.

Misschien is dat laatste dan ook de reden dat ik het na 25 jaar nog steeds een uitdaging vind om een opdracht tot een succes te maken.

Florine van Dusseldorp